Menu
Menu
Your Cart
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Likeuren in kruiken voor een gepersonaliseerde gift

Een likeur met uw eigen etiket. Een mooi persoonlijk geschenk of geschenkpakket voor uw klanten en/of medewerkers. Een wens voor fijne feestdagen of zomaar, aandacht voor uw klant en medewerkers. Met uw eigen logo en tekst. Bijna alles is mogelijk om op het etiket te drukken.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bestel direct. Het etiket ontwerpen wij met plezier voor u, kosteloos!

Levertijd: 10 werkdagen
Een kruik met een babbelaar likeur voorzien van uw eigen etiket. De zoete smaak van roomboterbabbelaars met een hint van toffee is heerlijk bij de koffie of als aperitief. Een leuk persoonlijk kerstgeschenk of kerstpakket voor uw klanten en/of medewerkers. Een wens voor fijne feestdagen, zalige kers..
Minimum bestelhoeveelheid 24 stuks
€9,30
Meer info
Levertijd: 10 werkdagen
Een kruik met een Speculaaslikeur voorzien van uw eigen etiket.De zoete smaak van speculaas is heerlijk bij de koffie of als aperitief. Een leuk persoonlijk kerstgeschenk of kerstpakket voor uw klanten en/of medewerkers. Een wens voor fijne feestdagen, zalige kerstdagen of een eindejaarswens. Met uw..
Minimum bestelhoeveelheid 24 stuks
€10,10
Meer info
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2