Nieuws

Right Time, nu ook in Duitsland

Om onze Duitse klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij onze website ook in het Duits beschikbaar gemaakt

een speciale website voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, dezelfde kennis en service maar dan in het Duits.


Van Goghs zonnebloemen op Heineken-flesjes

Afgelopen zomer is Heineken een driejarig partnership met het Van Gogh Museum in Amsterdam aangegaan.

Als eerste tastbaar resultaat van het partnership is er een limited edition fles in speciale cadeauverpakking ontwikkeld. Zes ontwerpen: elk flesje is een gedeelte van het meest bekende meesterwerk van Vincent van Gogh, Zonnebloemen.(1889). 


Laat, net als Heineken, nu ook uw eigen flesjes maken. Wij als producent en leverancier van dranken met eigen label kunnen er voor zorgen!

Van een kleine afname voor een promo-actie tot grote series voor verkoop in uw winkel(s), wij regelen het voor u van ontwerp tot bezorging.


Binnenkort een beurs? Zorg dat ze u herinneren....

U kent het wel; Beursbezoek, en overal ziet u interessante producten en diensten, bij thuiskomst vraagt u zich af “wie was dat ook alweer met dat ene innovatieve product”? U Googelt eens en ja, dat is hem….. en u klikt nietsvermoedend de concurrent aan.
U als standhouder wilt dit natuurlijk absoluut niet laten gebeuren. Zorg dat u herinnerd word en geef een leuk, nuttig en interessante giveaway


Blikjes drinken laten maken met korting

Op onze producten geven wij standaard staffelkorting. Dit geldt ook voor onze blikjes Energy Drink, Sportdrinks, Ice-Tea, Appelsap en Prosecco. De blikjes worden voorzien van uw eigen ontwerp. Geef ontwerp kennis in huis? Geen probleem, wij ontwerpen geheel kosteloos uw blikjes.
Kijk snel wat uw voordeel is....