banner


Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken

Uw eigen koffiebekers, bedrukt met uw logo. Ook als koffiebeker to go.

Deze kartonnen koffiebekers worden full colour bedrukt, volledig rondom dus, mét uw eigen ontwerp en logo. Bruikbaar voor vele doeleinden zoals; het versterken van uw huisstijl of drager van een bedrijfsboodschap. Op uw kantoor waar u aan uw klant een eigen kopje koffie aanbied, op beurzen of congressen.

Keuze uit enkelwandig-karton of dubbelwandig-karton. Voor dubbelwandig karton geldt; een uitstekende isolatie en u brandt uw vingers niet aan de hete drank. Alle koffiebekers zijn geschikt voor zowel koude als warme dranken en zijn alle milieu-vriendelijk. Karton word door de natuur afgebroken.

Ook verkrijgbaar met deksels voor een koffiebeker to go met uw logo.

alle koffiebekers bedrukken wij met uw logo, afbeelding en/of teksten in full colour.Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Goedkoop waterflesjes bedrukken

De aller goedkoopste waterflesjes vind u bij Reclameflesjes.nl, wij kunnen deze flesjes zo goedkoop bedrukken en leveren omdat wij dit type fles water voorzien van een papieren etiket, papieren etiketten zijn weliswaar van een lagere kwaliteit dan kunststof etiketten maar voor vele doeleinden is dit een prima oplossing bijvoorbeeld een sportdag of een festival. Het bronwater waarmee de waterflessen afgevuld zijn is uiteraard wel van hoge kwaliteit en op het materiaal van de flessen is ook niet op af te dingen, kortom; Prima kwaliteit tegen een lage prijs!

Goedkope flesjes water met uw eigen etiket

Goedkope flesjes water bedrukken. Dat doe je natuurlijk bij de specialist, Waarom? Bij ons ontvang je altijd een digitaal drukvoorbeeld van te voren, kosteloos en binnen enkele uren. Gewoon in jouw mailbox zodat je meteen een beeld hebt van de goedkope flesjes met jouw logo. Kunt u een bestelling ook nog wijzigen of annuleren? Jazeker, het voorbeeld is geheel vrijblijvend. Wij ontwerpen net zo lang totdat u 100% overtuigd en tevreden bent. Zegt u ‘ja’ tegen goedkope waterfles bedrukken? Dan pas gaan wij pas de etiketten drukken.