Bekers

Koffiebekers laten bedrukken, in grote of kleine oplage. Ideaal promotieartikel voor verbetering van uw naamsbekendheid


Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.

Koffiebekers bedrukken met uw logo.

Deze kartonnen koffiebekers laten bedrukken? De koffiebekers worden full colour bedrukt, volledig rondom dus, met uw eigen ontwerp en logo. Bruikbaar voor vele doeleinden zoals; het versterken van uw huisstijl of drager van een bedrijfsboodschap. Op uw kantoor waar u aan uw klant een eigen kopje koffie aanbied, op beurzen of congressen. Alle koffiebekers zijn geschikt voor zowel koude als warme dranken. Ook zijn sommige koffiebekers verkrijgbaar met deksels voor een koffiebeker to go met uw logo.

Koffiebekers bedrukken

Hoe besteld u uw koffiebeker die bedrukt is met uw logo?

Ontwerpen

Onze koffiebekers kunnen rondom in full colour bedrukt worden met alles wat u maar wilt; uw logo, een tekst, een naam en een afbeelding. Stuur eenvoudig uw te bedrukken materiaal op naar ons en wij maken voor u een mooi ontwerp (kosteloos). U ontvangt altijd een digitaal voorbeeld van ons ter goedkeuring.

kleine oplage of grote oplage

Afhankelijk van de te bedrukken boodschap het het doel van uw bekers kunt u kiezen tussen een kleine oplage, al vanaf 500 stuks kunnen wij gepersonaliseerde bekers leveren. Een kleine oplage heeft als voordeel dat er ook bijvoorbeeld een hele actuele boodschap op kan staan zoals een activiteitenagenda of specifiek evenement. Grote oplages zijn meer geschikt voor een algemene boodschap zoals uw bedrijfsnaam, logo en slogan. Koffiebekers vergaan niet en laten zich eenvoudig opslaan. Bestellen van een grote oplage is per beker altijd goedkoper dan kleine oplages.

Levertijd

De levertijden zijn wisselend en zijn afhankelijk van het gekozen materiaal en oplage maar doorgaans kunnen wij tot 10.000 stuk leveren binnen 1 week. Om de levertijd exact vast te stellen kunt u het beste contact met ons opnemen.

Prijzen

Onze prijzen zijn allen inclusief drukkosten, aanloopkosten en bezorgkosten, u weet zeker van te voren dat er geen verrassingen achteraf komen.

Papieren / kartonnen bekers bedrukken.

Koffiebekers laten bedrukken van karton zijn het meest verkocht en qua eigenschappen ook zeer geschikt voor warme dranken. De kartonnen koffiebekers bedrukken wij met inhoudsmaat van 100 ml t/m 500 ml en het karton laat zich vrij eenvoudig bedrukken. Het papier mooi helder wit zodat de opdruk helder en kleurecht is. De coating aan de binnenzijde is gemaakt van PE (Polyetheen)

Duurzame Koffiebekers van 100% Composteerbaar materiaal; BIOcups.

Het karton van deze bedrukte koffiebekers zijn gemaakt van van landbouwafval (stengels, bladeren van de oogst dus een restproduct) en de coating aan de binnenzijde is gemaakt van plantaardig materiaal en is ook volledig composteerbaar. Deze Biologisch afbreekbare koffiebekers, bedrukt met natuurlijke inkten, zijn veruit de meest verantwoordelijke keus uit oogpunt van milieubelasting.

Goedkope kartonnen bekers

Waarom bij Water Concepts goedkope bekers bestellen?

Water Concepts is een leverancier van onder andere bedrukte koffiebeker en werkt samen met meerdere toeleveranciers uit buiten en binnenland zodat wij altijd het beste aanbod kunnen doen en altijd kunnen voldoen aan uw specifieke wensen. staat uw koffiebeker of ander product niet op deze site, neemt u dan gerust contact met ons op.


Koffiebekers bedrukken in kleine oplage

Sinds kort is het mogelijk om koffiebekers in kleine oplage te laten bedrukken, al vanaf 500 stuks hebt u uw bedrukte koffiebekers geheel bedrukt in uw eigen stijl en met uw eigen boodschap.