Bidons en drinkflessen bedrukken

Bidons en drinkflessen bedrukken

bidons laten bedrukken; Bidons zijn perfect voor promotie van uw merk of evenement. De bedrukking op de bidons wordt meermalen gezien over een lange tijd omdat de drinkflessen lang meegaan en daardoor ook een duurzaam product zijn.Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

Bidon bedrukken met uw logo en/of naam.

Uw eigen bidon, bedrukken met uw logo en naam, goedkoop en snel. De bidons worden speciaal voor u bedrukt met een bedrukking in 1 tot en met 4 kleuren, en de kwaliteit van de bedrukking is altijd hoog. Al vanaf 100 stuks hebt u een bidon / drinkbus met uw eigen logo en naam.

Deze bidons zijn van hoge kwaliteit, die voortdurend getest en gecontroleerd worden. De voedselveiligheid voor deze drinkbus / bidon staat hoog in het vaandel en er komen geen rare geuren of smaken vrij bij gebruik. U kunt deze drinkbussen dan ook met een gerust hart gebruiken bij het sporten of meegeven met uw kinderen naar school.

Deze bidons zijn relatief goedkoop, dit product heeft zich reeds bewezen in gebruik en attentiewaarde. Veelal worden deze producten tijden lang gebruikt waardoor uw logo en bedrukking vele malen gezien worden.

Bidons laten bedrukken?

waar moet u rekening mee houden bij het opmaken van de bedrukking op de bidons

Als u gekozen hebt om bidons te laten bedrukken met uw logo dan zijn er een paar zaken waarmee rekening mee gehouden moet worden ten aanzien van de bedrukking.

Aantal kleuren opdruk

Onze tacx bidons en alle andere kunststof bidons worden in grote en in kleine oplages conventioneel bedrukt, dat wil zeggen met zeefdruk techniek. Elke kleur word dan apart aangebracht door middel van een cliché welke voor elke kleur apart gemaakt moet worden, vandaar dat de prijs zo verschilt tussen een bedrukking met 1 kleur en een bedrukking met 4 kleuren.

Opmaak van de opdruk

De digitale opmaak moet gemaakt worden in een vectoren-bestand, dat wil zeggen dat de afbeelding niet opgebouwd is uit pixels zoals een fotobestand maar uit lijnen, alleen op deze manier kunnen er clichés gemaakt worden voor het bedrukken.

Het digitale bestand maken

Is het bovenstaande geen gesneden koek voor u? Geen enkel probleem, het opmaken en bewerken van het bestand voor de drukkerij maken wij voor u op, en dat doen wij gewoon kosteloos.

bedrukte bidon

Bidons bedrukken is een trendy en milieu-vriendelijke oplossing voor draagbaar water.

Door alle maatschappelijke commotie omtrent eenmalige drinkflesjes zijn bidons, bedrukt of onbedrukt, een goed alternatief om buitenshuis uw drinken meer te nemen. Bidons zijn gemaakt van duurzaam kunststof en hebben als eigenschap dat deze meerdere malen veilig gebruikt kunnen worden, simpelweg in de vaatwasser doen en uw bidon is weer klaar voor gebruik en de bedrukking blijft gewoon op de bidon.

Bidon als relatiegeschenk

Bidons zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk en als promotieartikel, het is een duurzaam product dat meestal jaren meegaat en dus ook de opdruk, uw logo word door ontelbare mensen gezien terwijl de investering in dit product vrij gering is. De drinkbussen zijn verkrijgbaar is diverse formaten en laten zich eenvoudig bedrukken en relatief goedkoop.