Plastic bekers bedrukken

Plastic bekers bedrukken

Plastic bekers bedrukken zijn ideaal voor festivals en evenementen. Ze laten geen scherven achter en je kunt ze gewoon weggooien. Plastic bekers bedrukken met u logo, is eenvoudig en u maakt ook nog eens reclame terwijl uw klanten hun dorst lessen. Neem gerust contact met ons op, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Plastic bekers bedrukken bij Right Time

Bij Right Time bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar geschikte glazen/bekers voor een evenement of een festival. Plastic bekers bedrukken lenen zich perfect voor eigen gebruik, maar ook zeker voor promotionele doeleinden. U kunt denken aan een bedrijfsfeest. De plastic bekers van Right Time zijn van hoge kwaliteit en vanaf een lage prijs verkrijgbaar. U heeft de keuze uit onder andere wijn, bier, champagne en milkshake glazen. Bekijk onze website voor het gehele assortiment. Heeft u al een idee voor ogen, maar weet u niet of dit binnen uw budget past? Stuur ons vrijblijvend een mail of bel ons op.

Plastic bekers bedrukken met logo

Plastic bekers bedrukken met logo, heel interessant maar hoe weet u dat uw ontwerp, ook een succes wordt? Stuur uw ontwerp naar ons op en binnen enkele uren ontvangt u van ons, geheel vrijblijvend en kosteloos, een digitaal drukvoorbeeld. Ons drukvoorbeeld is op schaal en de door u opgegeven kleuren. Zo krijgt u precies een idee, hoe de plastic bekers er uiteindelijk uit gaan zien. U kunt altijd nog een bestelling wijzigen of annuleren. Pas als u akkoord hebt gegeven aan ons, wordt het drukproces gestart. Als de productie is gestart, kunt u de order niet meer annuleren of wijzigen.

Plastic bekers bedrukken voor frisdrank en/of bier

Ook voor plastic frisdrankglazen of plastic bierglazen, bent u bij Right Time aan het juiste adres. Wij bieden frisdrankglazen en bierglazen bedrukt aan, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een bijkomend voordeel is, dat u meteen reclame maakt met uw eigen bedrukte bekers/ glazen. Bedrukte bekers zijn fantastische producten die dagelijks worden gebruikt, waardoor uw logo en reclame altijd aanwezig zijn. Ook andere bekers zoals espressobekers, ijsbekers en milkshake bekers zijn verkrijgbaar, full colour bedrukt en overal toe te passen.

Plastic bekers bedrukken: meer informatie

Wilt u meer informatie betreffende plastic bekers bedrukken? Of welke diensten wij u nog meer kunnen aanbieden? Welke vraag u ook heeft, wij staan u graag te woord. Bel of mail ons vandaag nog.