Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken, bedrukt met uw eigen logo. Ook beschikbaar als koffiebeker to go. De kartonnen koffiebekers worden full colour bedrukt (volledig rondom dus), met uw eigen ontwerp en logo. Koffiebekers zijn bruikbaar voor vele doeleinden zoals: het versterken van uw huisstijl of drager van een bedrijfsboodschap. Op uw kantoor waar u aan uw klant een eigen kopje koffie aanbied, op beurzen of op congressen. U heeft de keuze uit enkelwandig karton of dubbelwandig karton. Voor dubbelwandig karton geldt: een uitstekende isolatie en u brandt uw vingers niet aan de hete drank. Alle koffiebekers zijn geschikt voor zowel koude als warme dranken en zijn alle milieuvriendelijk. Karton wordt namelijk door de natuur afgebroken. De koffiebekers zijn ook verkrijgbaar met deksel voor een koffiebeker to go met uw eigen logo.

Koffiebekers bedrukken met persoonlijke boodschap

Koffiebekers bedrukken. Om dichter bij het weekend te komen, heeft u wellicht vier koppen koffie per dag nodig. Koffie drinken uit een beker met een persoonlijke boodschap, zorgt er niet alleen voor dat de tijd sneller gaat, maar maakt uw dag nét even iets leuker. Heeft u interesse? Vraag geheel vrijblijvend en gratis een digitaal drukvoorbeeld aan.

Koffiebekers bedrukken: de aandacht behouden

Wilt u tijdens een vergadering de aandacht van uw collega’s erbij houden? Probeer het dan eens met bedrukte koffiebekers. Bedruk uw koffiebeker met een gekke slogan, leuke kreet of een feitje. Of u nu kiest voor plastic of papieren koffiebekers. Het verspreiden van bedrukte koffiebekers is een mooie manier of uw logo, op elk moment van de dag, onder de aandacht te brengen.

Koffiebekers bedrukken: digitaal drukvoorbeeld

Wilt u koffiebekers bedrukken, maar weet u niet of uw ontwerp een succes wordt? Geef uw ontwerp aan ons door, en binnen enkele uren ontvangt u van ons een digitaal drukvoorbeeld. Het digitaal drukvoorbeeld is op schaal en de door u opgegeven kleuren. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. U kunt daarna uw bestelling altijd nog wijzigen of annuleren. Pas als u akkoord heeft gegeven, wordt het drukproces gestart. Daarna is het ook niet meer mogelijk de order te wijzigen of te annuleren.

Koffiebekers bedrukken: budget

Is u budget gering maar wilt u wel reclame maken met bedrukte koffiebekers? Ook voor een aantrekkelijk prijs, kunnen wij voor u koffiebekers bedrukken. Voortdurend verbeteren wij ons druk- en orderproces voor een optimaal resultaat.

Koffiebekers bedrukken: advies

Wilt u koffiebekers bedrukken, maar komt u er door de vele mogelijkheden niet meer uit? Wij beschikken over adviseurs, die u graag helpen bij uw keuze of voor u een ontwerp maken. U kunt hiervoor ons een mail sturen of door ons te bellen. Wilt u meer informatie over koffiebekers bedrukken? Of welke diensten wij u nog meer kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.