Fles laten bedrukken

Fles laten bedrukken

Right Time biedt u diverse modellen bedrukte flessen, die op verschillende manieren gepersonaliseerd kunnen worden. Er is voor elk evenement of bedrijfsuitje een geschikte presentje te vinden, dankzij ons ruim assortiment aan waterflessen, drinkflessen en thermosflessen. Op een leuke manier brengt u uw boodschap of bedrijfslogo onder de aandacht. Een zeer nuttige giveaway, die nog vaak gebruikt zal worden.

Fles laten bedrukken: gepersonaliseerd

Ons gehele assortiment flessen is met een opdruk te personaliseren, met een opdruk in diverse kleuren of indien gewenst met lasergravering. U kunt altijd uw boodschap, logo, slogan of huisstijl op deze professionele manier aan uw klanten laten zien. Tevens gaan uw klanten niet met lege handen naar huis en krijgen ze iets waar ze ook nog wat mee kunnen. Ons assortiment thermosflessen zijn beschikbaar in verschillende maten, waardoor deze flessen voor zowel zakelijk als privé gelegenheden kunnen worden gebruikt. Thermosflessen zijn uitermate geschikt voor zowel het warm als koud houden van dranken. Kortom bedrukte flessen zijn inzetbaar in alle seizoenen en tijdens verschillende bezigheden, zoals een autorit, een fietstocht, reizen, picknick of bijvoorbeeld tijdens een vakantie. Ook zal de bedrukking van uw ontwerp lang en duidelijk zichtbaar blijven. Zo wordt uw klant iedere keer herinnert aan uw bedrijf of organisatie. U heeft een giveaway die niet alleen op veel momenten gebruikt kan worden, maar ook de luxe uitstraling heeft waar u naar op zoek bent.

Fles laten bedrukken: goedkoop

Right Time geeft u de garantie dat al onze flessen scherp zijn geprijsd en van hoge kwaliteit zijn. Wij bieden u flessen in verschillende formaten en materialen, zo hebben wij voor iedere huisstijl een geschikte fles om te bedrukken. U heeft bij Right Time ook de mogelijkheid om in PMS kleuren te bedrukken. Met PMS kleuren krijgt uw giveaway of relatiegeschenk de perfecte professionele uitstraling. Wij beschikken over een grote voorraad, dit heeft als voordeel dat wij onze flessen snel aan u kunnen leveren.

Flessen onbedrukt

Het is bij Right Time ook mogelijk om onbedrukte flessen te bestellen. Dit is mogelijk bij alle modellen in ons assortiment. Zo heeft u snel een passend relatiegeschenk in huis. Onbedrukte flessen zijn razendsnel leverbaar, omdat wij deze in hoge aantallen op voorraad hebben.

Fles laten bedrukken: meer informatie

Wilt u meer informatie betreffende fles laten bedrukken? Of bent u op zoek naar iets speciaals en kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Uw speciale wensen kunnen wij samen met u bespreken en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen doen. Ons doel is om samen tot een mooi eindproduct te komen. Mail of bel ons vandaag nog.