banner

Drinkflessen bedrukken

Drinkflessen bedrukken

Drinkfles bedrukken

Het gemak van een hervulbare drinkfles: over het algemeen neemt iedereen regelmatig water of een andere drank mee in een flesje. Meestal is dit flesje een plastic exemplaar, wat wordt weggegooid na het drinken. Niet echt milieuvriendelijk. U bent zelf milieuvriendelijk bezig, als u gebruik maakt van een hervulbare, u draagt dan bij aan een kleinere afvalberg. De fles is gemakkelijk te hergebruiken en te vullen met uw favoriete drank.

Onze drinkflessen zijn gemaakt zonder weekmakers, zoals BPA. Drinkflessen bedrukken als relatiegeschenk, brengt uw bedrijfsnaam en producten, positief onder de aandacht. Tevens toont u er uw waardering voor uw klanten mee, kortom een investering in een langdurige relatie.

Drinkflessen zijn voor diverse activiteiten te gebruiken. U kunt denken aan: tijdens het sporten of een fietstocht, dan is het vanzelfsprekend dat u een drinkfles bij u heeft. Drinkflessen komen ook goed van pas bij een uitstapje of bij het maken van een lange wandeling. Kortom een drinkfles kunt u voor vele doeleinden gebruiken, dus ook meteen het perfecte product om te gebruiken als promotie artikel.

Bij Right Time beschikken wij over verschillende drinkflessen, die één voor één bedrukt kunnen worden. Zo hebben wij in verschillende kleuren en materialen, zoals aluminium en kunststof. Zo hebben wij zelfs waterflessen met karabijnhaak. Deze is zeer geschikt voor sporters die hun bidon niet kunnen vast houden of kunnen neer zetten. Er zijn ook drinkflessen met een filter die u kunt vullen met fruit, om zo uw water een smaak te geven. Tevens hebben wij ook duurzame RVS waterflessen. Naast onze waterflessen zijn er ook draagtassen en kratjes voor de waterflessen beschikbaar. 

Drinkfles bedrukken: promotioneel

Hieronder kort de voordelen van het bedrukken van drinkflessen:
* Effectieve en voordelige give-away gifts
* Verbetert uw imago, naamsbekendheid en omzet
* Ideaal voor vele soorten promotieacties
* Leverbaar in diverse kleuren, uitvoeringen en maten
* Veilig en vrij van BPA
* Snelle leveringWeergeven 1 t/m 5 van in totaal 5