Drinkfles met logo

Drinkfles met logo

Het gemak van een hervulbare drinkfles: over het algemeen neemt iedereen regelmatig water of een andere drank mee in een flesje. Meestal is dit flesje een plastic exemplaar, wat wordt weggegooid na het drinken. Niet echt milieuvriendelijk. U bent zelf milieuvriendelijk bezig, als u gebruik maakt van een hervulbare drinkfles, u draagt dan bij aan een kleinere afvalberg. De fles is gemakkelijk te hergebruiken en te vullen met uw favoriete drank. Daarbij is dit stukken goedkoper, dan drinken uit gevuld wegwerpexemplaar. U bespaart geld met water uit de kraan of frisdrank uit een grotere verpakking. Een bijkomend voordeel is dat het drinken uit een herbruikbare drinkfles, een stuk veiliger en gezonder is, mits ze gemaakt zijn van materiaal zonder weekmakers, zoals BPA.

Drinkflessen bedrukken als relatiegeschenk, brengt uw bedrijfsnaam en producten, positief onder de aandacht. Tevens toont u er uw waardering voor uw klanten mee, kortom een investering in een langdurige relatie.

Drinkfles met logo: voor verschillende activiteiten te gebruiken

Drinkflessen zijn voor diverse activiteiten te gebruiken. U kunt denken aan: tijdens het sporten of een fietstocht, dan is het vanzelfsprekend dat u een drinkfles bij u heeft. Drinkflessen komen ook goed van pas bij een uitstapje of bij het maken van een lange wandeling. Kortom een drinkfles kunt u voor vele doeleinden gebruiken, dus ook meteen het perfecte product om te gebruiken als promotie artikel.

Drinkfles met logo: groot assortiment

Bij Right Time beschikken wij over verschillende drinkflessen, die één voor één bedrukt kunnen worden. Zo hebben wij drinkflessen in verschillende kleuren en materialen, zoals aluminium en kunststof. Zo hebben wij zelfs waterflessen met karabijnhaak. Deze is zeer geschikt voor sporters die hun bidon niet kunnen vast houden of kunnen neer zetten. Er zijn ook drinkflessen met een filter die u kunt vullen met fruit, om zo uw water een smaak te geven. Tevens hebben wij ook duurzame RVS waterflessen. Naast onze waterflessen zijn er ook draagtassen en kratjes voor de waterflessen beschikbaar. 

Drinkfles met logo: promotioneel

Hieronder kort de voordelen van het bedrukken van drinkflessen:
* Effectieve en voordelige give-away gifts
* Verbetert uw imago, naamsbekendheid en omzet
* Ideaal voor vele soorten promotieacties
* Leverbaar in diverse kleuren, uitvoeringen en maten
* Veilig en vrij van BPA
* Snelle levering

Drinkfles met logo: meer informatie

Drinkfles met logo: wilt u meer informatie? Of welke diensten u wij nog meer kunnen bieden naast drinkfles bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord en helpen u waar nodig verder.