Bidon met opdruk

Bidon met opdruk

Uw eigen bidon met opdruk, goedkoop en snel. De bidons worden speciaal voor u bedrukt, met een bedrukking in 1 tot en met 4 kleuren. De kwaliteit van de bedrukking is altijd hoog. Al vanaf 100 stuks hebt u een bidon/ drinkbus met uw eigen logo en naam. Onze bidons zijn van hoge kwaliteit, die voortdurend gecontroleerd en getest worden. De voedselveiligheid voor deze bidon/ drinkbus staat bij ons hoog in het vaandel, er komen dus geen rare geuren of smaken vrij bij gebruik. U kunt deze drinkbussen dan ook met een gerust hart gebruiken, bij het sporten of meegeven aan uw kinderen naar school. Onze bidons zijn relatief goedkoop, dit product heeft zich reeds bewezen in gebruik en attentiewaarde. Veelal worden deze producten lange tijd gebruikt, waardoor uw logo en bedrukking vele malen gezien worden.

Bidon met opdruk: assortiment

Bidon met opdruk met uw logo en naam, kan al vanaf 100 stuks. Right Time biedt u een ruim assortiment sportbidons, kunststof bidons en bidonkratten, in 1 tot en met 4 kleuren bedrukking. Onbedrukt is uiteraard ook mogelijk. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan bidons, zo vindt u er altijd één die past bij uw budget en smaak. Een bidon bedrukken via Right Time, biedt u vele mogelijkheden. U kiest zelf hoe groot het logo op de bidon moet komen te staan. U vindt in ons assortiment uitsluitend hoge kwaliteits producten.

Bidon met opdruk: reclamemakers

Bidon met opdruk zijn tijdloze en opvallende reclamemakers. Stel uzelf een marathon voor, op een prachtige dag. Duizenden mensen die aan de marathon deelnemen en duizenden supporters die de deelnemers aanmoedigen. U stelt in één klap een horde aan mensen aan, voor uw bedrijf met een bedrukte bidon. Op een eenvoudige wijze maakt u reclame met bedrukte bidons.

Bidon met logo

Bidon bedrukken met logo zijn zeer geschikte reclamemakers, om uw reclameboodschap uit te dragen. Nu is de vraag welke momenten en doelgroepen het beste passen bij een bidon met logo? Meest voor de hand liggende doelgroep is fietsers, wielrenners en andere sporters. Naast deze doelgroep kunt u ook denken aan mensen die vaak onderweg zijn,  mensen die veelvuldig gebruik maken van het openbaar vervoer, mensen in de sportschool of op het werk. Een gevulde bidon op zak hebben is altijd handig, of u nou in het openbaar vervoer zit, in het vliegtuig, tijdens een dagje weg of op vakantie. Bijkomend voordeel is dat een bidon die bedrukt is met eigen logo, uw merk/ bedrijf onder de aandacht brengt.

Bidon met opdruk

Bidon met opdruk als relatiegeschenk kan altijd. Zet uw personeel, klanten en andere zakelijke relaties in het zonnetje, en bedank ze voor de samenwerking met een bedrukte bidon. Tijdens een beurs of evenement is een bidon met opdruk ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Bij een evenement wordt een bidon vaak direct gebruikt, op deze manier komt u logo op de voorgrond te staan. Wilt u bidons laten bedrukken, dan is het alleen nog de vraag welke u kiest? Wij beschikken over een ruim assortiment en diverse opties. Het is daarbij wel belangrijk uw budget voor ogen te houden, de doelen en de doelgroepen.

Bidon met opdruk: relatiegeschenk

U kiest een bidon als relatiegeschenk, waar let u dan op? Allereerst maakt u de keuze qua materiaal. Dit hangt namelijk nauw samen met de uitstaling van de relatiegeschenk. Daarna maakt u de keuze in formaat en kleur. Wilt u weten hoe uw logo staat op een bidon als relatiegeschenk? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een digitaal drukvoorbeeld aan.

Bidon met opdruk: levertijd en ontwerp

De levertijd van onze bedrukte producten bij Right Time, is gemiddeld 5 tot 10 werkdagen. Onbedrukte bidons hebben een levertijd van één dag. Wilt u gratis een digitaal ontwerp? Dan is dit uiteraard mogelijk. Mail uw logo/ naam in pdf, eps of ai bestand en dezelfde dag nog ontvangt u van ons digitaal het ontwerp. Wij adviseren u tevens vrijblijvend hoe uw logo/ naam het mooist komt te staan op de bidon.

Bidon met opdruk: meer informatie

Wilt u meer informatie betreffende bidon met opdruk? Of welke diensten wij u nog meer kunnen bieden naast bidon met opdruk? Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een mail. Onze specialisten staan u graag te woord.