Bedrukte bekers bestellen

Bedrukte bekers bestellen met uw logo/ ontwerp

Bent u op zoek naar uniek en voordelig promotiemateriaal? En wilt u de huisstijl van uw bedrijf/ organisatie op een originele manier uitdragen? Dan bent u bij Right Time aan het juiste adres! Het is een waardevol geschenk die de ontvanger zal blijven gebruiken. Bekers laten bedrukken met uw logo/ ontwerp geeft uw bedrijf en/of evenement een professionele uitstraling. Wij beschikken over diverse soorten bekers. U kunt denken aan: plastic bekers, kartonnen bekers, koffiebekers, ijsbekers, shake bekers, etc. Bekijk onze website voor het gehele assortiment.

Bedrukte bekers bestellen: vele modellen

Al onze modellen bekers zijn op uw manier te personaliseren, door middel van verschillende bewerkingen, zoals bijvoorbeeld bedrukking en lasergravering. U kiest er zelf voor om uw bekers te bedrukken met uw bedrijfslogo of met een speciale boodschap. Dit is uiteraard in verschillende afmetingen mogelijk, de afmeting is afhankelijk van het model beker en de manier van bewerken. Dit alles is van toepassing op ons gehele assortiment bekers. Van een subtiel logo naar een opvallende slogan, aan u de keus.

Bedrukte bekers bestellen: geschikt voor elk moment

Ons gehele assortiment bekers zijn geschikt om te bedrukken. Bekers die bedrukt zijn, zijn geschikt voor gebruik op vele locaties en in diverse situaties. U kunt denken aan gebruik op: kantoor, kantine en tijdens vergaderingen. Tevens zijn beurzen, evenementen en festivals een perfecte locatie voor het gebruik van bedrukte bekers. Al vanaf 1 kleur tot full colour kunt u deze bekers bedrukken. Bij sommige modellen het is mogelijk uw beker te personaliseren door middel van graveren. Lasergravering is mogelijk op één positie, maar ook rondom is zeker mogelijk.  Daarbij is lasergravering vaatwasser bestendig en slijtvast. Geef uw product een luxe uitstraling, waarmee u uw merk/ bedrijf een waardige uitstraling geeft. Uiteraard is het ook mogelijk bekers te bestellen zonder bedrukking.

Onbedrukte bekers

Alle bekers uit ons assortiment zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestelen. Indien u bekers met spoed nodig heeft, is de onbedrukte versie wellicht de geschikte optie. Dankzij onze grote voorraad is er altijd wel een model beker te vinden met de juiste uitstraling en grootte, die zeker past bij uw huisstijl. Onbedrukte bekers zijn daarbij supersnel leverbaar.

Bedrukte bekers bestellen: meer informatie

Wilt u meer informatie over bedrukte bekers bestellen? Of bent u op zoek naar iets speciaals en kunt u niet direct de ideale beker vinden? Neem dan gerust contract met ons op. Samen bespreken wij uw speciale wensen, en zullen wij kijken wat wij voor u kunnen doen. Ons doel is om samen tot een mooi eindproduct te komen. Bel of mail ons vandaag nog. Wilt u liever eerst een proefdruk, dan leveren wij deze gratis voor u.